Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Novák Katalin nagyon különleges napja (fotóval)

Fotó: Novák Katalin köztársasági elnök (j), mielőtt átadja a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) életműdíját Fábiánné Rozsnyói Katalin olimpiai ezüstérmes kajakozónak, mesteredzőnek az M4 Sport - Év sportolója gálán a Magyar Állami Operaházban 2023. január 9-én. Balra Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy igazán megható közös fotót is megosztott a magyar köztársasági elnök, aki a fiával és egy igazi legendával közösen ünnepelt.

Novák Katalin köztársasági elnökként gyakorlatilag folyamatosan munkában van, de természetesen a többi teendőjéről sem feledkezik meg. Rendkívül aktív, közös programokat szervez a családjával, nemrég például együtt túráztak.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Katalin emellett imád sportolni, rendszeresen mozogni, és amikor erre lehetősége, ideje nyílik, már megy is. Láthattuk őt már súlyok között, ahogyan futófelszerelésben, vagy hajóban evezni, és tudhatjuk, mennyire szereti a természetet.

A legutóbbi hivatalos programja is nagyon eseménydús és egyúttal különleges volt, ugyanis a nagyobbik fia, Ádám szintén hétfőn ünnepelte a születésnapját, akárcsak Keleti Ágnes. Keleti egy igazi legenda, az egyik legnagyobb olimpiai bajnokunk, aki 102 éves lett.

Már több mint 100 év adatott meg számára, és boldog volt, hogy ott lehetett a nagy eseményen. Gyakorlatilag az egész ország felköszöntötte, és a szerencsések válthattak vele pár szót.

„Két születésnapossal” – írta a posztjában Novák Katalin köztársasági elnök a Facebook oldalán, mellette a fiával és Keleti Ágnessel. A poszt rövid időn belül már majdnem 6 ezer like-ot kapott, emellett több mint 160-an szóltak hozzá.

Még több bulvár: Szabó Erika megérkezett New Yorkba, különleges fotók készültek róla