Clouds
21 Budapest
Dollár
346,77 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
431,31 Ft
Bitcoin
27,101 $

Novák Katalin is kiment fiával a Barca-Real-ra (fotók)

Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar köztársasági elnök és fia személyesen találkozhattak a Barcelona elnökével, miközben a helyszínen figyelték az eseményeket a Real Madrid elleni szuper-rangadón.

A világ talán legnagyobb rangadója, amikor a Barcelona és a Real Madrid összecsap egymással. Erre az elmúlt időszakban több példa is volt, legutóbb vasárnap este, amit milliók követtek figyelemmel.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A helyszínen tömve voltak a Camp Nou lelátói, és Magyarországon szintén rengetegen nézhették mérkőzést a televízión keresztül. Sok mindenről döntött ez a találkozó, ugyanis a Barcelonának már így is 9 pont előnye volt a LaLiágan a Real Madrid előtt.

A Realnak egyetlen esélye volt, mégpedig az, hogy megnyerje a találkozót, amivel szorosabbá tehetik a véghajrát. A 9. percben Araujo öngóljával vezetést is szerzett a Real Madrid, majd a 45. percben Roberto egyenlített.

A 81. percben drámai pillanatok zajlottak le, mert Asensio gólját elvették a VAR-os elemzést követően. Röviddel a lefújás előtt, a hosszabbításban pedig a sokat kritizált Kessie eldöntötte a 3 pont sorsát, és valószínűleg a bajnokságot is.

Sok ismert személyiség tette tiszteletét az eseményen, Majka és fiai szintén kilátogattak a mérkőzésre. Novák Katalin köztársasági elnök is így tett a fia oldalán, és még a Barcelona elnökéve is személyesen találkozhattak.