Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Novák Katalin anya-lánya fotója lenyűgözte a követőket

Fotó: Facebook/Novák Katalin
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 09:25

Sorra érkeznek a gratulációk, hogy milyen szépen mutat egymás mellett Novák Katalin és lánya, aki sokat nőtt az elmúlt időszakban.

Novák Katalin minden eddiginél fontosabb tisztséget tölt be a magyar politikában, hiszen köztársasági elnök lett. Ez pedig hatalmas felelősség, és egyúttal óriási lehetőség is, ráadásul Novák lett az első női köztársaság elnök Magyarországon.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Az elmúlt hónapokban számos eseményen járt, többek között külföldön is, képviselvén Magyarország érdekeit. Természetesen az edzésekről sem feledkezett meg, és amikor teheti, fut vagy súlyzós gyakorlatokat végez.

Időről időre beengedi az embereket a kulisszák mögé, ami nem minden politikusnőről mondható el. Novákot már több mint 150 ezren követik az Instagram oldalon, és általában nagyon aktívak a posztjai alatt.

Ez akkor sincs másképp, amikor személyesebb hangvételű tartalmakat tesz közzé, például a családjáról. Számára is a család az első, rendkívül fontosak számára, így még nagyobb erővel tudja képviselni ezt a kérdést, amikor a családok támogatásáról esik szó.

Lapozó: 1 2