Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,081 $

Összefoglaló videón a Liverpool sokkoló veresége

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Olyan eredmény született a Nottingham Forest és a Liverpool meccsén, amire nem sokan számíthattak, és sokba is került Jürgen Klopp csapatának.

Az új szezonban rá sem lehet ismerni a Liverpool-ra, több sebből vérzik a csapat, és nincs reális esélyük arra, hogy megszerezzék a bajnoki címet. Sőt, még az is benne van a pakliban, hogy nem lesznek ott a Bajnokok Ligáját érő helyeken.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Az abszolúte kudarc lenne, ám még sok van hátra, bőven van lehetőségük javítani, ugyanakkor az ahhoz hasonló zakók nem férnek bele, mint legutóbb. A mérkőzés előtt az újonc Nottingham Forest az utolsó helyen állt, és sokan azzal számoltak, csak az a kérdés, hány gólt kapnak.

Nos, egyet sem, és mivel betaláltak a Liverpool kapujába, övék lett a három pont. Tegyük hozzá, Henderson rengeteget tett hozzá ehhez, klasszis módjára védett, nem lehetett vele mit kezdeni, hihetetlen volt.

Összességében megérdemelte a győzelmet a hazai csapat, végig jól játszottak, több gólt is rúghattak, míg a Liverpool nem tudott mit kezdeni a lehetőségeivel, és ez végül nagyon sokba is került számára.

Alább egy hivatalos összefoglalót láthatunk, benne minden jelenettel, mely egy újabb példa arra, hogy a Premier League-ben nincs lehetetlen. Kérdés, ez mekkora lendületet ad majd a hazai gárdának, akiknek menekülniük kell a kiesés elől.