Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Hatalmas szériában a frissen visszajutó kétszeres BL-győztes, újabb játékost igazolhatnak

Fotó: Twenty20
not image

Nagy Noel

2022. július 25. - 05:03

Az angol futball szerelmeseinek örömteli lehetett a hír, hogy a Nottingham Forest ismét feljútott a Premier League-be.

A nottinghami csapat pedig nem is vesztegeti az idejét, rögtön belekezdtek a keret drasztikus megerősítésébe és eddig kiváló igazolásokon vannak túl. Eddig 11 új játékos érkezett, azonban még bőven nem végeztek.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A Forest megszerezte ugyanis a tavalyi Bundesliga szezonban az Union Berlin színeiben 15 gólt szerző Taiwo Awoniyi-t, illetve a Liverpool tehetséges jobbhátvédjét, Neco Williamst, mindkettejük 18 millió font feletti összegért.

A védelem megerősítésére Moussa Niakhaté érkezett a Mainz, Giulian Biancone a Troyes és Omar Richards a Bayern München csapatától. A Nottingham megszerezte a feljutáshoz rendkívül kerülő Huddersfield Town két alapemberét, Lewis O’Brient és Harry Toffolót is, egyaránt 5.31 millió fontért.

A kapusfronton erősítette az egyik legnagyobbat eddig a Forest, ugyanis kölcsönvették Dean Hendersont a Manchester Unitedtól és ingyen megszerezték a kieső Burnley veterán kapusát, Wayne Hennessey-t.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Ha már Manchester United: a Nottingham Forest kétségtelenül legnagyobb igazolása eddig a nyáron, hogy elhappolták mindenki elől Jesse Lingardot, aki szabadon igazolható volt, miután lejárt a szerződése a Vörös Ördögöknél.

A Daily Mail értesülései szerint azonban a Forest még bőven nem végzett, ugyanis kinézték maguknak a kieső Watford tehetséges nigériai szélsőjét, Emmanuel Dennist, aki minden bizonnyal klubot fog váltani a nyáron.

Dennis tíz gólt szerzett az elmúlt Premier League-szezonban és kétség kívül kiemelkedett az egyébként pocsék Watfordból. A sebességéről és sokszínűségéről ismert nigériai 25 millió font körüli összegért válthat klubot, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia a Notthinghamnek.