Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Videós összefoglalón a Chelsea meglepő pontvesztése

Fotó: EPA/Vince Mignott
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakulnak a Chelsea dolgai a Premier League aktuális fordulójában, mint azt szeretnék, legutóbb a Nottingham Forest vesztettek fontos pontokat.

A tulajdonosváltás óta különösen nem megy a csapatnak, hiába jött új edző, valami még mindig hiányzik. A keret sem elég erős, és a fiatalítás sem abban az irányban halad, mint azt a rajongók elvárnák.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ezek után nem is lehet nagyon azzal számolni, hogy a londoni sztárcsapat harcban lesz a címért. Már csak amiatt sem, mert jelenleg a 8. helyen szerénykednek 25 ponttal, addig a városi rivális Arsenal 43 megszerzett pontnál jár.

A Bajnokok Ligáját érő helyek elérése is nagy kihívásnak tűnik a Chelsea számára, akik legutóbb a kieséstől menekülő Nottingham Forest otthonában vesztettek fontos pontokat. Ez pedig sokba kerülhet a végelszámolásnál, de addig még van hátra pár meccs.

Sterling ugyan a 16. percben betalált, utána nagy csend következett. Nemigazán bírtak egymással a csapatok, majd a 63. percben Aurier kiegyenlített, és több gól már nem esett, így egy-egy ponttal távoztak a felek.

Alább a hivatalos összefoglaló videót láthatjuk, benne többek között a két találattal, illetve a helyzetekkel. A Chelsea legközelebb csütörtökön lép pályára, méghozzá a Manchester City ellen hazai pályán.