Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Videón az Arsenal megdöbbentő veresége, amivel bajnok lett a Manchester City

Fotó: EPA/VINCE MIGNOTT
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal két egymást követő alkalommal is kikapott az angol bajnokságban, aminek a Manchester City örülhetett a legjobban.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy az Arsenal hosszú évek múltán visszatér a csúcsra a Premier League-be, jött a pofon. A bajnokság utolsó harmadára fizikálisan és fejben is elfáradhatott Arteta csapata, amit a Manchester City kegyetlenül kihasznált.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Guardiola alakulatánál jelenleg nincs jobb, és ezt a Bajnokok Ligájában is bizonyítják, illetve az FA-Kupában szintén döntőt fognak játszani. Könnyen triplázás lehet a vége, amire ezelőtt nem volt példa a klub történetében.

A szombati játéknapon a városi rivális Manchester United nyerni tudott, így egyetlen 1 pontra van attól, hogy biztosítsa a helyét a Bajnokok Ligájában, addig a Liverpool távol került ettől az Aston Villa elleni döntetlenjével.

Az Arsenal még rosszabbul járt, és most egy olyan csapat ellen kapott kik, akik a kiesés elől menekültek. Maga a döbbenet ült ki az „ágyúsok” arcára, amikor a Nottingham Forest nemcsak megszerezte a vezetést, meg is tartotta azt.

Az alább látható összefoglaló videó is mindent elmond az Arsenal jelenlegi formájáról, és idén a PL-trófea helyett csupán annak örülhetnek, hogy újra ott lehetnek a Bajnokok Ligájában, ami az elsődleges céljuk volt.