Dollár
393,71 Ft
Euró
413,36 Ft
Font
480,86 Ft
Bitcoin
17,003 $

Női tettesei lehetnek a párizsi, látszólagos rasszista támadásnak

not image

A T-800-as

2020. október 23. - 09:40

Az eddig megjelent információk arra utalhatnak, hogy a két nőt másik két nő sebesítette meg a látszólagos rasszista támadásban Párizsban.

Az eddig megjelent információk arra utalhatnak, hogy a két nőt másik két nő sebesítette meg a látszólagos rasszista támadásban Párizsban.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Nagy sajtóvisszhangot kapott a támadás, és a hatóságok eredetileg semmilyen információt nem közöltek az incidensről. Az online médiában ez rengeteg kérdést vetett fel, és sokan kritikus véleményeket fogalmaztak meg.

A francia rendőrség azután indított vizsgálatot, hogy egy látszólagos rasszista eset során két nőt megkéseltek az Eiffel-torony közelében. A híres párizsi emlékmű mellett történt az eset, még vasárnap, miután egy szabadon engedett kutya miatt tört ki veszekedés.

A rendőrség csupán annyit közölt, hogy vasárnap 20 óra körül rendőri segítséget kértek két szúrt sebet szenvedő nő miatt. Kedden két másik nőt vettek őrizetbe a rendőrségen, amiről a párizsi ügyészség számolt be.

Az Al Jazeera arról ír, hogy szándékos emberölési kísérlet miatt indult nyomozás az ügyben. A közösségi médiában az emberek muzulmán kőként azonosították a két áldozatot, akik hidzsábot viseltek.

37 év után eltűnt Írország szeretett delfinje: lehetséges, egyedül szeretett volna meghalni

Az eset tovább borzolta a kedélyeket, ami közvetlen azután történt, hogy lefejeztek egy történelemtanárt Párizs külvárosában. Közben több mint 50 muszlim szervezetet vettek vizsgálat alá, hogy több információt szerezzenek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.