Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Hiába bukott le a tolvaj, még mindig nincs meg a méregdrága luxuslépő

TÉMÁK:
#Budapest #Lopás
Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Egy testvérpár követte el a lopást, az egyik bűnözőt már elkapták a rendőrök.

Budapesti üzlet vitrinjéből lopott el egy 4,5 millió forint eszmei értékű cipőt egy régóta – illegálisan – Magyarországon tartózkodó lett testvérpár. Egyikőjüket most elfogták a hatóságok.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Habár a cipő továbbra sincs meg, a lebukott bűnözőről kiderült, hogy korábban embercsempészés miatt már kitoloncolták az országból, jelenleg pedig pénzmosás miatt folyik ellene eljárás.

A testvért és a 4,5 milliós cipőt tovább keresik

A 35 éves férfi elfogásában a Heves megyei hatóságok információi is segítették V. kerületi kollégáikat, akik Újpesten csaptak le a tolvajra még múlt hét pénteken – számolt be róla az RTL.

A férfit letartóztatták, mivel fennáll a bűnismétlés és az eljárás befolyásolásának veszélye. Testvérét, valamint az ellopott, limitált darabszámban gyártott, emiatt aztán rendkívül értékes cipőt továbbra is keresik.

A cipő egy luxusmárka és egy sportszergyártó közös kiadása. A vitrin, amiben tárolták, azért maradt nyitva, mert korábban egy vásárló onnan próbált fel egy másik cipőt. A nyomravezető számára 300 ezer forintos jutalmat ajánlottak fel.