Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Így rázta a fenekét Nicole Scherzinger szilveszterkor (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger is nagyon jól érezte magát szilveszterkor, és a szexi tánc sem maradhatott el a részéről.

Nicole Scherzinger az egyik leghíresebb énekesnő a Földön, és egyúttal az egyik legvonzóbb is. Nagyon nagy formában van, imádják a követők, a rajongók, és persze sokan irigykednek a formájára.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A megjelenése mindig abszolút top, legyen szó sportos öltözékről, vagy elegánsról. Valahogyan rendre eléri, hogy felfigyeljenek rá, de ehhez nem is kell sokat tennie, hiszen egy nagyon különleges egyedi karakterről beszélünk.

Az idei év is meghatározó lehet számára, hiszen június végén tölti be a 45. életévét. Ugyanakkor a kora miatt biztosan nem kell aggódnia, csak meg kell nézni a róla készült felvételeket, egyszerűen szívdöglesztő.

A nők között is sokan vannak, akik abszolúte elismerik ezt, ami egy nőnek még nagyobb önbizalmat adhat. Abból sincs hiány nála, és boldog, felszabadult életet él, főként énekesnőként, de például modellként is kiváló munkát végez.

A szilveszter nála sem odahaza telt az ágyban, inkább bulizni ment, és ha már ott volt, táncolt egy kicsit. Már a ruhájával is magára hívhatta a vendégek figyelmét, a fenékrázásával pedig őrületbe kergethette a követőket.

Még több bulvár: Tuvic Aleksandra megmutatta az őrületesen szexi szilveszteri ruháját