Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Te jó ég, így edz bikiniben Nicole Scherzinger, kegyetlenül komolyan néz ki (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger pályafutása egyik legszexibb videóját töltötte fel magáról, mi is csak tátott szájjal figyeltük, ahogy bikiniben edz.

Nicole Scherzinger neve sok millió ember számára csenghet ismerősen, nem is véletlenül, mert a világ egyik leghíresebb énekesnőjéről van szó, aki szólóban is komolya sikereket ért el. 1997 óta aktív, megszámlálhatatlan fellépés van mögötte, és mindig képes meglepetést okozni.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Idén június végén töltötte be a 43. életévét, ám továbbra is azt kell mondjuk, hogy jobb, csinosabb, szexibb, dögösebb és formásabb nő, mint valaha. Mindenfajta túlzás nélkül merjük ezt állítani, csak meg kell nézni a róla készült felvételeket.

Őrület, hogy mennyire szexi tud lenni, szinte lángol az erotikától, és ezt már a közösségi médián keresztül is érezni. Azok, akik azt gondolják, hogy egy nő 40 felett nem lehet olyan vonzó, akkor inkább gondolkozzanak el, és nézzék meg Nicole profilját.

Tóth Andi a szexi képekről: „Tíz nőből kilencnek ki van rakva a melle, és senki nem szólja meg az utcán”

Sok szexi tartalmat láthattunk már tőle az évek során, és az sem véletlen, hogy csak az Instagramon például 5 millió követője van. Nehezen fog rajta az idő vasfoga, gyönyörű bőre van, az arca mintha csak a 30-as éveiben járna, teste pedig kortalan.

Lapozó: 1 2