Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Olyan szexin edz Nicole Scherzinger, hogy inkább oda sem nézünk (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2022. január 15. - 15:21

Nicole Scherzinger a humor egyik megtestesítője, és közben olyan vonzó az alakja, hogy belepirul az ember, a rajongók pedig imádják a karakterét.

Nicole Scherzinger nagyon régóta van jelen a médiában, a televíziózásban, illetve a zeneiparban. Ez az, ami igazán felpörgeti őt, illetve az edzések, amikből nincs kevés, mint azt mutatja is a formája.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Tévhit, hogy az ember a húszas éveiben van élete legjobb formájában, ez egyáltalán nem igaz. Akár negyven felett is lehetünk csúcsformában, köszönhetően a megtett útnak, a tapasztalatoknak, és annak, hogy egyre feljebb kapcsolunk.

Bizonyára köztetek is sokan vannak, akik ha újrakezdhetnék az életüket, sok mindent másképpen csinálnának. Higgyétek el, mi is így vagyunk ezzel, de ezen tanulási folyamatok visznek el bennünket a magas szintre.

Kiderült, mikor kerülhet a magyar mozikba a régóta várt animációs film (videó)

Nicole Scherzinger például mindig az egyik legdögösebb sztár volt, de az utóbbi időben még inkább az. A formája mondhatni tökéletes lett, független attól, hogy ez a szó mindenkinek mást jelent, ésa többség biztosan bálványozza őt.

Lapozó: 1 2