Clouds
21 Budapest
Dollár
347,08 Ft
Euró
371,63 Ft
Font
428,60 Ft
Bitcoin
27,786 $

Nicole Scherzinger platinaszőkén is rendkívül dögös (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindenkinek áll jól a platinaszőke hajszín, de Nicole Scherzinger-nek igen, amivel teljesen átalakul a karaktere.

Vannak izgalmas és rendkívül izgalmas karakterek a sztárok világában. Sztár és sztár között is van különbség, természetesen a világsztárok vannak a lista élén, akiket gyakorlatilag mindenki ismer a Földön.

Soron kívül Csak a gomolyfelhők zavarhatják meg a többórás napsütést kedden

Nyilván ez részben túlzás, de hogy több milliárdan vannak azok, akik ismerik ezeket a világsztárokat, az is biztos. Felfoghatatlan érzés, és olyasvalami, amit szinte lehetetlen elérni, ám egyeseknek mégis sikerül.

Még nehezebb ott maradni a csúcson, és folyamatosan érdekesnek lenni. Nicole Scherzinger nagyon aktív a közösségi platformokon, és igyekszik érdekes maradni, csak úgy ontja magából a tartalmakat.

A rendkívül szexi bikiniformája is igen beszédes, imádják a követők. Máskor pedig egy farmeres szettben nyűgözi le az embereket, és még sokáig folytathatnánk a sort, sok benne a potenciál.

Az alább látható videó végén platinaszőkén is láthatjuk, ami ugyancsak jól áll neki. Emellett a szexi szettjéről sem feledkezhetünk meg, remek az összhatás, és minden bizonnyal nem ez az utolsó hasonló videó Nicole-tól.