Így perzseli a Nap Nicole Scherzinger dús és szexi kebleit (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2022. május 14. - 17:17

Nicole Scherzinger továbbra is élvezi a napsütést, a felhőtlen boldogságot, és szerencsére van is miből neki ezt megtennie,.

Mindenki más és más módon éli meg a gazdaságot… Többek között az sem mindegy, hogyan nőttünk fel, milyen nevelést kaptunk, milyen módon ért bennünket a gazdaság, illetve kik vesznek körül.

A pénz egyik pillanatról a másikra képes őrületbe kergetni az embert, miközben az nem is tud róla. Mondhatni, ez egy „természetes” folyamat, de jobb helyén kezelni a dolgokat, mert súlyos gondjaink lehet belőle.

Ideálisabb, ha erre csak egy lehetőségként tekintünk, és szerencsére sok olyan sztár van, aki így cselekszik. Nicole Scherzinger az egyik nagy kedvencünk, mert noha nagy luxusban él, távolról sem szállt el, nincsenek felesleges költései.

Kim Kardashian új fehérneműs fotóit nem lehet felülmúlni, a fürdőszoba sem gyenge

Élvezi az életét, sokat utazik, és közben igyekszik a lehető legpozitívabb maradni, ami a követői miatt tis fontos, mert sokan kíváncsiak rá. A formája is komoly tényező ebben, nők millióit motiválhatja, és mutathatja meg nekik, hogy 40 felett is lehet egy nő olyan szexi, mint húszévesen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.