Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Nicole Scherzinger lapos hasa bárkit zavarba hoz

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger pontosan tudja, hogy mik azok a pózok és szögek, amik láttán még a nők is zavarba jönnek tőle.

Képtelenség megunni Nicole Scherzinger karakterét, mindig gondoskodik arról, hogy a követői elégedettek legyenek. Több millióan vannak, és várják, hogy a kedvencük mikor posztol magáról.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Szerencsére sokat nem kell várniuk erre, mert Nicole napi szinten dob ki magáról fotókat, videókat. Nem lehet azt mondani, hogy unalmas karakter lenne, ráadásul úgy állnak rajta a ruhák, hogy még bennünket is zavarba hoz cikkírás közben.

Egy igazán tüzes és szexi személyiségről beszélünk, aki szeret középpontba lenni, és rendkívül nagy önbizalommal rendelkezhet. Emellett sokat mosolyog, nála nemigazán tapasztalni azt, hogy negatív lenne.

Természetesen önmagában a neve és a karrierje nem lenne elegendő ahhoz, hogy mindig fent tudja tartani az érdeklődést. Fontos, hogy kreatív maradjon, és látván a fotóit, nagyon is tudja, hogy mit csinál.

A legújabb fotóira azt is mondhatnánk, a frizurája van középpontban, már csak amiatt is, mert ritkán látni így. Ugyanakkor a lapos hasa is legalább annyira hangsúlyos, amit a követők szintén kiszúrtak.