Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Nicole Scherzinger kanapén fekve dobbantott óriásit a dekoltázsával (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb és újabb fotók jelennek meg a világhírű énekesnőről, aki csak úgy duzzad az önbizalomtól, és dekoltázsban is rendkívül erős.

Sokan szeretnének a világsztárokra hasonlítani, többek között Nicole Scherzingerre, aki bizonyítja, hogy egy nő a 40-es éveiben is lehet csúcsformában. Valójában Nicole jobb formában van, mint korábban bármikor, és ez maximálisan az ő érdeme.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Nem mindent az idő határoz meg, de vannak időszakok, amikor egyszerűen érezzük a változás szelét, és nekivágunk egy új kihívásnak. Valami hasonló történhetett az évek óta boldog párkapcsolatban élő énekesnővel is.

Nem lehet betelni a vonalaival, azok annyira látványosak, és milliókat motiválnak arra, hogy merjenek változtatni az életükön. A rendszeres edzéssel és a helyes táplálkozással drasztikus különbségeket lehet elérni.

Nicole mindig is remek alapokkal rendelkezett, így erős túlzással nem volt nehéz dolga. Ugyanakkor ez persze nem teljesen igaz, hiszen sok óra munka van abban, hogy ilyen formát hozott össze.

Emiatt a ruhák még szexibben állnak rajta, és erre itt az újabb bizonyíték, amit alább láthattok. Dekoltázsban is erős hangsúlyt kapott a ruha, ami abszolúte visszaadja az énekesnőben rejlő szexi energiákat.