Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Nicole Scherzinger új hajszínétől dobsz egy hátast, annyira trendi

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 00:10

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk kifejezetten tetszik ez a nagyon vidám hajszín, és nem mellesleg rendkívül jól áll az énekesnőnek, aki bármikor át tud alakulni, és mindig nagyon vonzó.

Azon kevesek egyike Nicole Scherzinger, aki bármikor, bármilyen módon le tudja nyűgözni az ember a megjelenésével, annyira meggyőző. Emellett egy olyan különleges karakter, akiben ott a humor, a játékosság, egyszerűen imádjuk.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Aki teheti, mindenképpen kövesse őt be a közösségi médiában, mert ügyesen váltogatja a tartalmait. Néhol vicces, máskor pedig annyira szexi, hogy bármikor zavarba jön tőle az ember, legyen bárhol.

Kicsit hiányoljuk az ilyen karaktereket, mert nagy szükség lenne rájuk, és ahhoz képest, hogy egyeseket hányan követnek, Nicole-nak messze nincs annyi követője az Instagram oldalán. Jelenleg 5,3 milliónál jár, ami nyilván rendkívül sok, de sokkal többet érdemelne.

Azon sztárok közé tartozik, akiről mindig szívesen írunk, már csak a minőségi fotói és videói miatt is. Nemrég például egy újabb nagy átalakuláson ment keresztül, ami nyilván parókát jelent, de topkategóriás a minőség.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.