Nicole Scherzinger élete formájában van, lenyűgözően néz ki (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger egy igazi különleges szépség, egy olyan világsztár, aki mindig fel tudja hívni magára a figyelmet.

Nem lehet azt mondani, hogy Nicole Scherzinger egy unalmas személyiség lenne, mert távolról sem az! Különleges, egyedi, és egy igazán életvidám karakter, akire nagy szükség van a közösségi médiában.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kivételes formának örvend, amit csak magának köszönhet. Sok edzés van mögötte, egészségesen él, boldog párkapcsolatban él, és még sokáig folytathatnánk a sort.

Mindig akad valami, amivel lenyűgözi a követőit, és ez a jövőben sem lesz másképp. Szereti az életét, az edzéseket, és nyitott a pozitív energiák felé, ami az alakján is visszaköszön, nem beszélve a bőre minőségéről.

Minél negatívabb egy ember, annál több problémája lesz, többek között önmagával is. Ez ilyen egyszerű, és Nicole pontosan tudja, hogyan működnek a dolgok, ráadásul rendkívül sikeres a karrierjében.

Cannes-t ő sem hagyhatta ki, és készült róla pár extra fotó a parton. Az egyik legvonzóbb világsztár, ehhez kérdés sem férhet, és az új szettje is kiválóan áll neki ezzel a nyár színnel és tervezéssel.