Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Szóval ettől olyan tökéletes Nicole Scherzinger teste (videó)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendszeres edzések meghozzák a várt eredményt, és Nicole Scherzinger vonzóbb, mint valaha is volt korábban az életében.

Nicole Scherzinger az egyik legvonzóbb világsztár a Földön, és ezzel a kijelentéssel nehezen szállhatna bárki is vitába. Csak meg kell nézni a róla készült fotókat és videókat, mert egyszerűen lehengerlően mutat.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

A humor sem áll tőle távol, és még egy kuka előtt is olyan szexin tud mozogni, hogy mindenkinek leesik tőle az álla. Szereti megmutatni a vonalait, néha pedig csak egy köntös takarja a dús és látványos kebleit.

Nem lehet azt mondani, hogy unalmas személyiség lenne, mert távolról sem az. Folyamatosan lázban tartja a követőket, akik odavannak érte, és már 5,6 millióan követik az Instagram oldalán, ahol soha nem unatkozhatunk.

Nincs is okunk rá, mert mint azt említettük, Nicole egy rendkívül szexi és formás világsztár, aki ezzel nagyon is tisztában van. Sokszor magát is szórakoztatja ezekkel a tartalmakkal, amik mindig népszerűek.

Az edzések az élete részévé váltak, és természetesen ezekben az órákban is stílusos. Az alább látható felvételek is tökéletesen bizonyítják, mennyit hozhat ki magából egy nő, ha kitartó és egészségesen él, akár 40 felett is.