Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Nicole Scherzinger dekoltázserős fotói kirándulás közben (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger minden stílusban szexi és rendkívül vonzó, amit a legújabb róla készült fotók is bizonyítanak.

Nicole Scherzinger mindig is meghatározó karaktere volt a sztárok világának, akit milliók imádnak. Ez nemcsak a hangja miatt van így, nyilván a megjelenése és a karaktere ugyancsak rátesz pár lapáttal erre.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Ráadásul sokszor láthatjuk vidáman, igyekszik pozitívan gondolkozni a dolgokról, és pontosan ez az, amit közvetít kifelé. Nem egy sztár tanulhatna tőle, még akkor is, ha mindenkinek más az élethelyzete.

A vidámság sokszor ragadós, és Nicole Instagram oldalát valóban érdemes követni, már csak emiatt is. Jelenleg közel 5,5 millióan vannak az oldalán, ami lehetne sokkal több is, mert nagyon ügyesen bánik a tartalmakkal.

A szexi fotók és videók sem maradhatnak el, kiváló formában van, amire joggal lehet büszke. Nem sok szebb dolog van annál, amikor egy nő tele van önbizalommal és egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében.

Az énekesnő sportosan is nagyon csinos, mint azt alább láthatjátok is. Ezek a szettek is kiemelik a dekoltázsát, ami az egyik leglátványosabb a hírességek világában, ahol mindig zajlik az élet, mindig történik valami.

Még több bulvár: Rácz-Gyuricza Dóra: „2023 szóljon végre Rólad és hogy Te jól legyél”