Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Soha nem volt ennyire szexi Nicole Scherzinger, mint most (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden eddiginél jobb formában van a világhírű énekesnő, aki egészen közelről mutatta meg a vonalait, és mindezt bikiniben.

Hajlamos az ember mindent a korához kötni, és ma már az sem ritka, akik idősnek gondolják magukat 30-as éveikben. Mindez abszurd, mivel egy 30-as éveiben járó nő és férfi abszolúte fiatalnak tekinthető.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Később pedig fiatalosak maradhatunk, mindez kizárólag tőlünk függ, attól, hogy milyen életet választunk. A legtöbb dologra mi magunk vagyunk hatással, így arra is, hogyan nézzünk ki, mennyit hozzunk ki magunkból.

Nyilván vannak kivételek, mert egyes betegségek gátolnak bennünket, de a legtöbb esetben igenis rajtunk múlnak a dolgok. Nicole Scherzinger például káprázatosan néz ki, és senki nem mondaná meg róla, hogy elmúlt 40 éves.

Sőt, most van az eddigi legjobb formájában, amit előszeretettel prezentál. Egészen elképesztő formát hozott össze, amiért csak dicséret illeti, és közben milliókat motiválhat, hogy lépjenek erre az útra.

Ezúttal bikiniben prezentálta az aktuális formáját, és azt kell mondjuk, soha nem láttuk még ennyire vonzónak. A fotók önmagukért beszélnek, és a pozitív hozzászólások sem maradhattak el az Instagram oldalán.