Clouds
21 Budapest
Dollár
358,73 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
443,57 Ft
Bitcoin
23,139 $

Nicole Scherzinger egészen finoman megvillantotta a fenékformáját

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger gyakorlatilag a másodpercek tört része alatt képes úgy felhívni magára a figyelmet, hogy az ember belepirul.

A kivételes és különleges szépségek mindig nagy teret kapnak a médiában, bár ez függ attól is, hogy az adott személy mennyire szeretne szerepelni. Sok fiatal döntött úgy, hogy a közösségi médián belül szeretne érvényesülni, ami nem mindig jó irány.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Ez egy olyan világ, ahol szintén vannak bizonyos normák, amiknek érdemes megfelelni. Ha nem magunkat adjuk, saját magunkat verjük át, és ez hosszútávon ahhoz vezet, hogy a végén teljesen elveszítjük önmagunkat.

Természetesen lehet inspirációt venni a sztároktól, például Nicole Scherzinger-től, de fontos, hogy mindvégig önmagunk legyünk, ne szerepet játszunk. Nicole saját magát adja, minden képét átjárja ez a fajta természetesség, miközben olyan dögös, hogy ahhoz egy régi latin szótár is kevés lenne.

Tóth Andi fenékvillantós képe tarol az Instagramon

Nemcsak világhírű és tehetséges, hanem kivételes és különleges szépség is. Valahogy mindig ráérez arra a pontra, amitől egyedibbé válnak a róla készült képek, remekül ragadja meg ezeket a pillanatokat, lüktető az egész.

Lapozó: 1 2