Sokkot kapsz Nicole Scherzinger reggeli bikinis képétől

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
not image

Hujber Dávid

2021. október 24. - 15:24

Amikor már azt hiszed, Nicole Scherzinger nem tudja fokozni a hangulatot az újabb képeivel, hirtelen „ledobja az atomot”, és kő kövön nem marad.

Scherzinger hosszú évek óta meghatározó tagja a sztárvilágnak, és azon hírességek közé tartozik, akikre az idő vasfoga sokkal inkább másképpen hat. Ő egy olyan alma, ami egyre édesebb, finomabb és fényesebb.

Talán így lehetne a legjobban jellemezni azt, hogy milyen fejlődésen ment keresztül. Sokat tesz hozzá az is, hogy nem harcol a korával, nem stresszel azon, hogy már elmúlt 40 esztendős, csak a pozitív dolgokra koncentrál.

Ezzel nemcsak saját magának bizonyítja a boldogságot, hanem sok millió nőnek, akik között sokan lehetnek teljesen más helyzetben, és öregnek gondolják magukat. Rengeteg olyan kis apró dolog van, amivel rengeteget tehetünk ez ellen.

Dobó Kata egyik kedvence előadója Majka, imádja a Belehalok című slágert

Az első és legfontosabb az egészséges táplálkozás, valamint a rendszeres mozgás és sportolás. Nyilvánvalóan a drága minőségi krémek is fontos segítséget nyújtanak, és ott van a sokat emlegetett genetika.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.