Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Nicole Scherzinger bikiniben szelfizgette a tökéletes testét (fotók)

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon aktív a világsztár, és sorra posztolja magáról a szexi fotókat, videókat, amiknek nagyon örülnek a követők.

Többek között már azt is tudhatjuk, hogy kirándulás közben is rendkívül vonzó az énekesnő, akit az egész világ ismer. Nem lehet azt mondani, hogy elhanyagolná a követőit, akik napi szinten kapnak új tartalmakat tőle.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Pár nappal ez előtt például kanapén fekve mutatta meg a vonalait egy nagyon extra ruhában. A dekoltázsa ismét főszerepet kapott, ami az egyik leglátványosabb a hírességek, a sztárok világából.

A szőke hajszínnel is vadító Nicole igyekszik feldobni a hangulatot a közösségi médián keresztül. Noha nem ebben a generációban nőtt fel, nagyon is otthonosan mozog ezeken a platformokon, amiknek a használata teljesen természetes a fiatalok életében.

Nicole számára mindez nem kötelező, egyszerűen élvezi, amit csinál, és a tartalmai sem unalmasak. Hol videókkal, hol pedig fotókkal köszön be, és mutatja meg a tökéletes alakját, az álomformáját.

Most is így tett egy hófehér színű bikiniben, amivel megint csak lenyűgözte a követőket. Ehhez nem volt másra szüksége, mint pár izgalmas szelfire, és máris özönlöttek a like-ok, a kedves bókok a bejegyzés alatt.