Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Eddig nem látott szexi fotók jelentek meg Nicole Kidman-ről az Oscar-gála előtt

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Kidman is nagyon készült a 2023-as Oscar-gálára, ami előtt készült róla pár sejtelmes és szexi felvétel.

Nicole Kidman egyike azon legendás színésznőknek, akit mindenki ismeri a Földön. Ez már önmagában is nagy teher, ráadásul kevés hely lehet a világon, ahol ne ismernék fel, ne vennék körbe a fotósok és a rajongók.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Mindennek megvan a maga hátránya, és azok, akik ilyen szinten ismertek, messze nem tudnak átlagos életet élni. A luxus pedig nem mindenért kárpótol, bár sokan vannak, akiknek ez már igencsak természetes.

Mivel Nicole is fiatalon vált sztárrá, talán az átlagos életére már nem is emlékezhet. A még mindig nagyon csinos és vonzó sztár is ott volt a 2023-as Oscar-gálán, aminek ideje alatt nem született nagy meglepetés.

A show-ra viszont nem lehetett panasz, egymást váltották a világsztárok, mindenki csinosan, divatosan volt felöltözve. Sorra múlták felül a színésznők, az énekesnők és a különböző művészek a másikat, akik meghívást kaptak a nagy gálára.

Nicole modellként is megállná a helyét ebben a nagy világban, az alább látható fotók is rendkívül karakteresek. Nem sokkal a gála előtt készültek ezek a fekete-fehér felvételek, melyek megmutatják a színésznő igazi karakterét.