Nézők előtt kerül megrendezésre a női kézilabda BL-döntő

Az ezüstérmes DVSC Schaeffler játékosai a nõi kézilabda Magyar Kupa döntõjét követõ eredményhirdetésen a Veszprém Arénában 2021. május 16-án. A kupagyõztes Gyõri Audi ETO KC megvédte bajnoki címét. MTI/Vasvári Tamás
not image

Takács Petra

2021.május.17 - 12:30

A jövő hétvégén nézők előtt kerül megrendezésre a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntője.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának hétfői beszámolója szerint az európai szövetség (EHF) és az MKSZ egyeztetéseit követően vált biztossá, hogy beengedhetik a szurkolókat a rangos eseményre. A megállapodás értelmében a Papp László Budapest Sportarénában a teljes befogadóképesség felét használhatják ki, speciális szabályozás mellett.

A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be a csarnokba, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben lehetnek jelen a négyes döntőben, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Kötelező lesz a maszkhasználat, étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a folyosókon viszont igen.

A jegyárusítás kedden délután kezdődik, a szervező MKSZ péntekig tart fenn belépőket a három külföldi csapat, a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva szurkolói számára, amennyiben addig lehetségessé válik az adott országok védettségi igazolásával a belépés a négyes döntőre írja az MTI.