Neymar különleges vendégeket fogadott, Messi is megjelent

Fotó: Instagram/Neymar
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 4. - 13:27

Igazi világsztárok szerepelnek a képen, akik nagyon jól ismerik egymást, és remek futballisták. Most azonban a lazulás került középpontba, még az új szezon előtt.

Messi jövőjét csak részben fedi homály, mivel teljesen nyilvánvaló, hogy a Barcelonánál akarja folytatni, emiatt sem kötelezte el magát más klubnál, noha ezt a szerződése lejárta miatt minden gond nélkül meg tudná tenni.

Az argentin legenda hetek óta klub nélkül várja a folytatást, és nem amiatt, mert ne lennének kérői, hiszen a PSG és a Manchester City, valamint más sztárcsapatok is azonnal leszerződtetnék. A katalánoknak továbbra sem sikerült megoldaniuk a bérköltségeket érintő kérdéseket, emiatt kell várnia Messinek.

Ha minden jól megy, akkor még az átigazolási szezon hajrája előtt bejelenthetik Messi hosszabbítását, aki újabb évekre kötelezi el magát a Camp Nou-ban. Érdekes lesz látni, hogy mikor tér vissza az edzésekhez, mert a Copa America óta nem futballozott.

A szurkolók összehasonlították Messi és Neymar topless fotóit

Emiatt a LaLiga nyitányán sem valószínű, hogy ott lesz, kelleni fog neki legalább egy hét, mire újra felveszi a ritmust, elsősorban fizikálisan. Semmilyen kockázatot nem vállalhat majd a Barcelona, mert ellenkező esetben abból sérülés is lehet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.