Hölgyek, figyelem: Neymar alsógatyában pózol (videó)

Fotó: Instagram/Neymar
not image

Hujber Dávid

2021. december 2. - 02:07

Neymar, minden idők egyik leghíresebb futballistája rengeteg embert köt le a megjelenésével, és ez akkor is igaz, ha például egy divatfotózáson vesz részt.

Sokan vitatkoznak Neymar tehetségén, hogy az hova sorolható, kiket előz meg a régi nagyok listáján. Egy biztos, klasszis, de az már megint más kérdés, hogy valóban kihozza-e magából a maximumot.

Vannak, akik szerint túlértékelik, míg mások úgy gondolják, hogy egyértelműen a világ egyik legjobbja. Többen arra tippeltek, hogy nagyon hamar aranylabdás lesz, ami sikerült is volna, ha Messi és Ronaldo nem ugyanazt a karriert választja.

Furcsa mindezt kimondani, illetve leírni, hogy a brazil zseni a következő év elején már 30 esztendős lesz, így még jóindulattal sem sorolhatjuk a fiatal játékosok közé. A PSG-hez még éppen hogy csak fiatalon szerződött, 2017-ben, amikor úgy döntött, hogy elhagyja Barcelonát.

Baseballütővel támadtak rá az Arsenal játékosára, lenyűgözően vágott vissza (videó)

Nyilván a korát tekintve továbbra is fiatal, de a futballban más érvényűek ezek a számok. Ha azonban megnézzük, hogy Zlatan Ibrahimovic és Ronaldo mire képes sokkal idősebben, Neymar előtt akár még 10 év is lehet a futballban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.