Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Neymar elborult, csak azt bánja, hogy nem vágta arcon a társát: Di Maria köpött?

Fotó: Unsplash
not image

A T-800-as

2020. szeptember 14. - 10:13

A brazil világsztár finoman szólva is elborult a vasárnapi mérkőzésen, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk, és nemcsak a PSG újabb veresége miatt.

A brazil világsztár finoman szólva is elborult a vasárnapi mérkőzésen, amire még egy ideig biztosan emlékezni fogunk, és nemcsak a PSG újabb veresége miatt.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Fogalmazzunk úgy, hogy elszabadultak az indulatok a párizsi gárda otthonában, amikor ismét kikaptak, ezúttal a Marseille-től. Ezzel jelenleg még mindig nulla pontos a bajnoki címvédő, akik pár héttel ezelőtt Bajnokok Ligája döntőt játszottak a győztes Bayern München ellen.

Sok volt a sárga lap a francia rangadón és az utolsó percekben 5 piros lapot is ki kellett osztani a játékvezetőnek. Neymar, Kurzawa és a másik oldalról Amavi azonnal pirosat kaptak, addig Paredes és Benedetto a második sárgáját gyűjtötte be.

A PSG brazil világsztárjánál nagyon felment a pumpa, amikor Gonzalezt tarkón legyintette, bár aki látta a felvételeket, tudhatta, hogy „kissé” túlzás volt az ellenfél reakciója. Közvetlen azelőtt meglökte Neymart hátulról, amikor épp egy újabb konfliktus miatt rohantak a társakhoz.

Ezt követően szabadultak el csak igazán indultak, a pálya több pontján is. Neymar normálisan közeledett a földön fetrengő, majd hirtelen felálló Gonzalezhez, aki szintén felkapta a vizet, és úgy tűnt, mintha a brazil azt mondaná és mutogatná, hogy kint rendezzék le a kérdést.

„Csak azt sajnálom, hogy nem ütöttem meg ennek a se**fejnek az arcát.” – írta a Twitteren a PSG csalódott sztárja, aki szerint Gonzalez olyanokat mondott neki, amit nagyon nem kellett volna. Egy állítólagos rasszista esetről volt szó.

Andre Villas-Boas, a Marseille- menedzsere a mérkőzés után azt mondta, nem hiszi, hogy Gonzalez ilyet tett volna. „Nem hiszem, mert Alvaro egy tapasztalt játékos. A futballban nincs helye rasszizmusnak, de nem hiszem, hogy erről lenne szó.” – idézte a goal.com az edzőt.

„Neymart kissé bosszantotta a helyzet a meccs végén. Remélem, hogy ezzel nem terelődik el a figyelem a győzelemről. Ott van Di Maria is, aki leköpte az egyik játékosunkat. Ez egy Clasico volt, és az OM történelmi győzelmére kell emlékeznünk.”

Az edző pozitívan is beszélt a két sztárról, akik egy koronavírus-fertőzés után tértek vissza: „Gratulálok Neymarnak és Di Mariának, hogy ilyen szinten játszottak a visszatérésükkor. Nem számítottunk arra, hogy ezen a szinten lesznek. Úgy gondoltuk, hogy a félidőben lekerülnek a pályáról. Ez meglepett. Nagyot játszottak, és ez kicsit nagyobb jelentőséget is tulajdonít a győzelmünknek.”

Nagy bajban a Liverpool: a legjobbjuk lehet Messi új csatártársa a Barcelonánál