Neymar biztosan hosszabbítani fog a PSG-vel

Lisszabon, 2020. augusztus 23. Robert Lewandowski, a Bayern München (k) és Neymar, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében 2020. augusztus 23-án. MTI/EPA/Reuters pool/Matt Childs
not image

Nagy Noel

2021.április.13 - 17:53

Az elismert Fabrizio Romano úgy értesült, hogy Neymar 2026-ig kész hosszabbítani a Paris Saint-Germain csapatával és nem fog távozni a közeljövőben.

Romano, aki többek között a Sky Sportsra és a The Guardianre is szokott publikálni, úgy értesült, hogy Neymar továbbra is hisz a párizsiak projektjében, ezért kész hosszabb távra elkötelezni magát a francia klubbal.

Romano úgy tudja, Neymar 2026 júniusáig hosszabbíthatja meg a kontraktusát és mindössze néhány simítás van hátra a végleges szerződésből. A France Football nevű magazinnak a környezetéből többen megerősítették, hogy a brazil maradni kíván a sajtóértesülések ellenére.

Neymar szerződésében szerepelhet egy kitétel – értesült Romano -, miszerint amennyiben a Paris Saint-Germain a következő években megnyeri a Bajnokok Ligáját, a brazil támadó óriási bónuszban részesülhet.

Neymar kapcsán az elmúlt évek során többször felmerült, hogy esetleg mégsem hosszabb távra szeretné elkötelezni magát a párizsiakkal, hanem távozhat a klubtól. Ezek a hírek elsősorban minden egyes Bajnokok Ligája kiesés után merültek fel, ám a PSG most jó eséllyel szállt harcba a végső győzelemért.

A brazil támadót már évek óta egy esetleges barcelonai visszatéréssel hozzák szóba és a klub is hajlandó lenne több játékost is feláldozni Neymarért – elsősorban a sajtó tudomása szerint. Konkrét ajánlattételről azonban egyik fél sem számolt, és amennyiben igazak a hírek, ez 2026-ig tárgytalan is lesz.