Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Soha nem kínálták ilyen olcsón a GTA 5-öt – érdemes lecsapni rá!

TÉMÁK:
#akció #steam
Fotó: Rockstar Games
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Rockstar Games ikonikus címe, a Grand Theft Auto 5 jelenleg olyan áron kapható, amire korábban még soha nem volt példa.

A GTA 5 még soha nem volt ilyen olcsó: a Steam jóvoltából ugyanis korlátozott ideig ugyan, de nevetségesen alacsony áron juthatunk hozzá a GTA 5-höz, ráadásul nem is csak az alapjáték került be a promócióba. A játék eredetileg 2013-ban jelent meg, ám azóta is elsöprő népszerűségnek örvend, és a gamerek a mai napig játsszák.

A Rockstar Games pedig igen hamar felismerte a helyzetet, és megannyi újrakiadással növelte a játék élethosszát, legutóbb például a PS5 és az Xbox Series X natív portjával jelent meg a cím. Mivel pedig a GTA 5 eladásai a valaha kiadott játékok élbolyába tartoznak, kijelenthetjük, hogy az emberek jelentős többsége már beszerezte és játszott is vele.

Ennek ellenére a mai napig lehetnek olyanok, akik nem akartak annyit kiadni a játékért, még a hype ellenére sem, így 10 évvel a megjelenés után most számukra is adott a lehetőség: a Steamen és az Epic Games Store-ban is jelentősen csökkentett áron elérhető a GTA 5.

A Grand Theft Auto 5: Premium Edition Steam verziója, mely az alapjátékot és a Criminal Enterprise Starter Packot tartalmazza a GTA Online-hoz, 63 százalékos kedvezménnyel kapható, így a rajongók mindössze 14,98 euróért (5735 forint) juthatnak hozzá. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mikor ér véget a Grand Theft Auto 5 Steam-akciója, de az Epic Games Store promóciója biztosan csak március 16-ig lesz elérhető, így az érdeklődőknek érdemes gyorsan cselekedniük.

Steam/képernyőfotó

Más Grand Theft Auto 5 csomagok is elérhetőek kedvezményesen azok számára, akik hajlandóak egy kicsit többet fizetni: a Steam-felhasználók 19,58 euróért (7496 forint) szerezhetik be a GTA 5 egy olyan változatát, mely a Great White Shark Card Bundle-t is tartalmazza. 34,52 euróért (13 216 forint) pedig a Megalodon Shark Card Bundle-t is megkapják a GTA Online játékosok, ami rengeteg játékbeli pénzt biztosít, amit fegyverekre, ingatlanokra, járművekre és egyebekre költhetünk.