Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Mióta itt jártál:

Shelby-rajongók figyelem: a Netflix bejelentette a Peaky Blinders 6. évadának premierdátumát

TÉMÁK:
#Netflix
Fotó: wallpapercave
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Cillian Murphy főszereplésével készült sorozat hatodik évada hamarosan landol a Netflixen.

A Netflix hivatalosan is megerősítette a Peaky Blinders hatodik évadának premierdátumát: a hatodik évad június 10-én landol majd a streamingszolgáltató kínálatában.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Habár a hír örömteli, az már kevésbé, hogy a hatodik lesz egyben az utolsó évad, így lezárul a Shelby-család komor és fordulatokkal tűzdelt története. Azért mégis akad egy apróság, aminek örülhetünk: az is kiderült, hogy tervben van egy filmadaptáció is, melynek forgatása várhatóan 2023-ban kezdődik majd.

A sorozat legújabb és egyben utolsó évada egy hatalmas veszteség után érkezik, hiszen az egyik legmeghatározóbb szereplő nélkül fog képernyőre kerülni: Polly néni nélkül, akit Helen McRory alakított. McRory tavaly áprilisban tragikus módon rákban életét vesztette.

Cillian Murphy a Variety-nek nyilatkozva megosztotta, szerinte a hatodik évad lesz a sorozat csúcspontja, és biztos benne, hogy a rajongók nem fognak csalódni, mivel a sorozat készítői eltökélték, hogy egy igazán különleges dolgot hoznak létre, amiért elkötelezetten és keményen dolgoznak.

Murphy megemlítette a tragikus módon elhunyt McRory-t is, s úgy fogalmazott, szerinte a hatodik évad egyfajta tiszteletadás lesz, ráadásul az évad egésze alatt erősen érezhető a karakter jelenléte annak ellenére, hogy fizikailag már nem lehetett ott a forgatásokon.