Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Spotify-on keresztül is elérhetővé vált a Netflix újdonsága

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. november 28. - 22:28

Ezen a héten elindult a Netflix és a Spotify közös projektje, melynek keretében exkluzív médiatartalmakat fog kapni a zenei streaming szolgáltatás.

A Spotify ezen a héten jelentette be, hogy a Netflix közreműködésében elindítja a Netflix Hubot a szolgáltatáson belül. Az újítás mobilról és webről egyaránt elérhető lesz, és a Netflixszel kapcsolatos médiatartalmakat fogja kínálni, melyek egy része exkluzív lesz.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Rengeteg olyan dalt és zenét tesznek elérhetővé és hallgathatóvá, amelyek manapság népszerű sorozatok és mozifilmek alatt csendülnek fel, ezen kívül más alkotásokból is válogathatunk kényünk-kedvünk szerint.

A Netflix-műsorokhoz köthető podcastok szintén elérhetőek lesznek az új funkción belül, ezek a bónusz contentek főként színfalak mögötti érdekességeket tartalmaznak majd.

Hasonló részleket egyébként a Disney részére is létrehozott a Spotify, így a Netflix Hub esetében sem számíthatunk másra, csak órákon keresztül történő önfeledt szórakozásra és a fantasztikusabbnál fantasztikusabb zenék végighallgatására.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.