Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Németország: két gyereket gyanúsítanak egy 12 éves lány megölésével

Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szülők még azelőtt riasztották a rendőrséget, hogy a holttestet megtalálták volna, ugyanis a gyerek egy nappal korábban eltűnt.

Két gyereket (egy 12 és egy 13 éves lányt) gyilkossággal gyanúsítanak, ugyanis minden jel arra utal, hogy ők felelősek annak a 12 éves lánynak a haláláért, akinek a holttestére egy erdei kerékpárút mellett találtak rá Németországban, Freudenbergben.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A rendőrség szerint a gyanúsítottak bevallották, hogy ők követték el a gyilkosságot, bár a gyilkos fegyvert nem találták meg, azt azonban megállapították, hogy a kislánynak több szúrt sebe volt, s vélhetően a vérveszteségbe halt bele.

A szülők még azelőtt riasztották a rendőrséget, hogy a holttestet megtalálták volna, ugyanis a gyerek egy nappal korábban eltűnt, nem sokkal azután, hogy az egyik barátját indult meglátogatni – számolt be a Sky News.

A Reuters szerint a hatóságok nagyszabású keresést indítottak, de sajnálatos módon már későn találtak rá, a gyanúsítottakat pedig a letartóztatás helyett (még nem töltötték be a büntethetőségi korhatárt, ami Németországban 14 év) egy ifjúságvédelmi hivatal felügyelete alá helyezték.

A lányok életkorára hivatkozva a rendőrök nem közöltek további részleteket a személyazonosságukról, indítékukról, sem semmi egyébről, ám Mario Mannweiler ügyész szerint azt feltételezik, hogy a gyerekek ismerték egymást korábbról, vélhetően az iskolából.