Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Halálos helikopterbaleset Németországban, legalább hárman elhunytak

Fotó: Flickr/Aleksander Markin. Ehhez hasonló Robinson R44-es helikopter zuhant le.
not image

Nagy Noel

2021. október 18. - 09:08

Súlyos tragédia történt Németországban vasárnap, amely három ember életét követelte legalább Baden-Württemberg tartományban.

A német rendőrség közlemény alapján az MTI arról számolt be, hogy egy négyüléses Robinson R44-es helikopter lezuhant a hesseni és bajor határ közelében található Buchen városa melletti erdőben.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Mint írják, egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy mi okozta a balesetet, viszont a balesetből szétszóródó törmelék több száz méteren terül el az erdő közepén.

Egyes alkatrészek a fába fúródtak, mindössze egy rotorlapát maradványait lehetett azonosítani a helyszínen, a többi alkatrész annyira összeroncsolódott.

Nem meglepő módon a három elhunyt szörnyethalt a brutális baleset következtében, az MTI szerint az egyik holttestet például a lezuhanás helyszínétől 50 méterre találták meg.

A mentősök beszámolója szerint még vasárnap este is zajlódtak a munkálatok, viszont jelezték, hogy a vizsgálat eredményére még feltehetően várni kell.

A légügyi hatóságok még ennél is pesszimistábbak voltak, ugyanis meglátásuk szerint akár hónapokba is telhet, mire kiderítik az okát a lezuhanásnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.