Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Nemazalány a hónap egyik legvonzóbb képét pattintotta fel

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy ne sugározna az erotikától az énekes sztár, mert nagyon is, minden apró kis energia megvan benne ehhez.

Sok szempontot veszünk figyelembe, amikor valakire azt mondjuk, hogy igazán kedveljük a karakterét. A legtöbb esetben az emberek először nem tudnak részletes leírást adni erről, csupán megvan bennük az érzés.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Nyilvánvalóan ez legnagyobb részt kötődik az adott sztár tehetségéhez, például egy énekesnő esetében a hanghoz. Emellett azonban legnagyobb annyira fontos a kisugárzás, a megjelenés, és az, hogy hogyan mozog a színpadon.

Sok kis apró jele van annak, amikor egy híresség feljut a csúcsra, mert ezt nem mindig a tömegek határozzák meg, bár nem rossz érzés, amikor megtelítünk egy stadiont vagy milliós nézettséget generálunk a YouTube-on.

Rácz Géza visszatért Schobert Norbihoz, nagy hírek érkeztek

Nemazalány a modern generáció egyik legjobb példája annak, hogy a YouTube milyen kiváló platform lehet a zeneiparban. Olyan tehetségek kerültek már felszínre, akik ezen felület nélkül valószínűleg nem tudtak volna érvényesülni.

Lapozó: 1 2