Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Nemazalány ismét egy nagy titkot árult el magáról

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több érdekesség derül ki Nemazalányról, aki legutóbb a Hal a tortánban szerepelt, bár nem minden pillanat volt tökéletes számára.

Sokan vannak, akik kritizálják Nemazalány stílusát, vagy csak másképpen tekintenek rá, mint amilyen valójában. Fanni már hozzászokott ehhez, és ezzel nem is tud igazán mit kezdeni, akárcsak a támadásokkal.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Egy év leforgása alatt enyhe túlzással több műsort vállalt el, mint azelőtt összesen. Az Ázsia Expresszt megnyerte a párjával, majd jött a Sztárban Sztár, és most a Hal a tortán, ami szintén az ő terepe volt.

A Párharcban is szívesen megnéztük volna, de nem kizárt, hogy később erre is sor kerülhet. Amennyire megosztó, annyira leköti az emberek figyelmét, bár tagadta, hogy flegma lenne, és azt is megtudhattuk, hogy nem volt túl jó gyerekkora.

Most például arra derült fény, hogy 4 éves kora óta nem evett epret, mert egyszerűen nem szereti a gyümölcsöket. Ritkán hallunk ilyet, hogy valaki nem szereti a gyümölcsöket, de ezt is tiszteletben kell tartani.

Fanni hangsúlyozta, abszolúte nem szereti az epret, aminek Bebe inkább örült, mert gyorsan be is falta a finom darabokat. Ettől függetlenül az énekesnő megevett egy kisebb eperdarabot, amit megtapsoltak a többiek.