Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Nemazalány egy asztalon ülve is lenyűgözi a követőit

Fotó: Instagram/Nemazalány
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az egyik legfotogénebb hírességről beszélünk, akire hatalmas kalandok várhatnak a Sztárban Sztárban.

Nemazalány okozott már pár meglepetést az évek alatt, például azzal, hogy igent mondott az Ázsia Expresszre. Élete egyik legjobb döntésének bizonyult, mivel egyrészt ezzel abszolúte kilépett a komfortzónájából, másrészt megnyerte a főnyereményt.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Emellett még közelebb kerülhetett a párjához, hiszen akkor még friss volt a kapcsolatuk. Rengeteg közös élményt gyűjtöttek, a rajongók pedig odavoltak, hogy egy ilyen műsorban láthatják a kedvencüket.

Nos, sokat nem kellett várniuk az újabb nagy dobásra, mert Nemazalány is tagja a Sztárban Sztár 2022-es mezőnyének. Az énekesnő is rendkívül izgatott, és elsősorban azt várja, hogy leküzdi a lámpalázát, mert hasonlóban még nem volt része.

Időközben bejelentette, készül az új szóló dala, ami valószínűleg szintén óriásit fog menni, és milliós nézettséget generálhat. Ennek kapcsán tett fel most egy újabb kérdést, és két fotót is megosztott magáról.

Mit gondoltok, milyen témájú lesz az új dalom, ami nemsokára érkezik? Kíváncsi vagyok, mire számítanátok tőlem.” – tette fel a kérdést a híres énekesnő, aki hamarosan felléphet az első produkciójával a Sztárban Sztárban.