Nemazalány: Én okosnak tartom magam egyébként

Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Olyan üzeneteket is érkeztek Nemazalánynak, hogy haljon meg, ami már minden határt túllép, és erre nehéz mit mondani, illetve nehéz úgy kezelni, hogy ne legyen hatással az emberre.

Nemazalány rengeteg kritikát kapott az Ázsia Expressz alatt, már az első pillanatoktól kezdve, miután nála többször senki sem akadt ki. A párja, Armand pedig tökéletesen kezelte a helyzetet, noha akkor még csak pár hónapja voltak együtt, messze nem ismerték úgy egymást, mint a többi páros.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Ez egyúttal egy mély víz is volt számukra, és benne lehetett volna a pakliban, hogy szakítanak. A sok kiakadás ellenére Armand kitartott Fanni mellett, és jelenleg is együtt vannak, amit sokan nem értenek, és azt mondják, a főnyereményt egyedül a fiú érdemli meg, mert szerintük a kedvese csak hátráltatta őt.

Nemazalány a Palikék Világa by Manna legújabb adásában elárulta, nem foglalkozik a durva hozzászólásokkal, sokszor el sem olvassa őket, csak törli azokat. Jobban is teszi, mert nem kevés érkezik a viselkedése kapcsán, de ő okosnak tartja magát, hogy így kezeli ezt.

Palik László pedig azon a véleményen van, hogy nem mindegy, ki ír véleményt, mert azt is nézni kell. „Nem feltétlenül mindig az agy dönt. Én okosnak tartom magam egyébként. Ha az eszemre hallgatnék, amit elmondtál, teljes mértékben igazad van, nem is tudok belekötni.”

Fanni azt mondta, sok esetben így is tesz, ugyanakkor mindenkinek más lelki problémái vannak, mindenkinek van egy története. Ő azok közé tartozik, akik eddig nem beszélt ezekről a dolgokról, mert kiderült, hogy másfél évvel ezelőtt igencsak mélyen volt, és ki tudja, mi történt volna, ha akkor kap ilyen durva kommenteket.

Még több bulvár: Ázsia Expressz: erre költik a 10 milliót Nemazalányék