Dollár
397,90 Ft
Euró
404,96 Ft
Font
479,96 Ft
Bitcoin
23,566 $

Nem semmi, mit vállalt be Vasvári Vivi Dubajban

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
not image

Hujber Dávid

2021. március 18. - 16:33

Egy hatalmas kaland lehetett ez Vivi és párja számára Dubajban, többek között amiatt is, mert kipróbáltak egy igen extrém dolgot.

Vasvári Vivien és szerelme nemrég Dubaj felé vették az irányt, ahol sokkal jobb a vírushelyzet, mint Európában. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nincsenek szabályok, amiket be kell tartani a járványhelyzet miatt.

Soron kívül Kiszáradt a Jangce folyó egy része, „felhőbeültetést” végeznek a kínaiak az esőért

Viviék is átestek a kötelező teszteken, majd megérkeztek a sivatagba, ahol egy igazi paradicsomi város fogadta őket. Aki már volt Dubajban, az tudhatja, hogy mennyire különleges ez a hely a maga miliőjével.

Vivien imádta Dubajt, és közben több különböző programon vett részt a szerelmével, akivel láthatóan nagyon boldogok és vidámak. Ennél fontosabb most nincs is, és újabb remek élményeket szereztek maguknak.

Az egyik legmenőbb az volt, amikor kipróbálták a Dubai Line-t, amiről alább csatoltunk egy videót, hogy miről is van szó. Elsősorban azokra gondolunk ezzel, akik már későn kattintanak a linkre, mivel Vivi videója csak korlátozott ideig érhető el.

„Szívecskémet rávettem, ő is tartson velem… annyira büszke vagyok rá, hogy lecsúszott velem.” – írta a posztjában Vivi, akitől nem állnak messze az extrém dolgok, nagyon élvezi azokat. A videó mindent elmond, amit ezen a linken keresztül érhettek el korlátozott ideig.