Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Kikerült a kezdőből, de továbbra is kitart a Barca mellett Ansu Fati

Barcelona, 2021. október 20. Ansu Fati, a Barcelona játékosa (b) és Heorhij Buscsan, a Dinamo Kijev kapusa a labdarúgó Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik fordulójában játszott FC Barcelona - Dinamo Kijev mérkõzésen Barcelonában 2021. október 20-án. MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Felröppent a hír, hogy a kispadra szoruló játékos távozik Barcelonából.

Erről azonban szó sincs, Ansu Fati ugyanis cáfolta a korábbi híreszteléseket, és elmondta, hogy szeretné kitölteni a szerződését a katalán csapatnál – számolt be róla a Fichajes.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

“2027 júniusáig van szerződésem a Barcelonával, és remélem, hogy még sok évig itt maradhatok” – nyilatkozta Fati, aki leginkább annak köszönheti mellőzését, hogy Lewandowski személyében egy világklasszis került a helyére Xavi csapatában.

Fatinak több kérője is volt, és a Barcelona sem feltétlenül járt volna rosszul rövid távon az eladásával, hiszen Laporta nem olyan régen azt nyilatkozta, hogy további megtakarításokra kényszerülnek, a fiatal játékosért pedig legalább 50 millió eurót kaphattak volna.

Ansu Fati azonban még mindig csupán 20 éves, így Lewandowski visszavonulása után még bőven bizonyíthat a Barcelonában. Ezzel vélhetően Laporta is tisztában van, a jövő generációját pedig nem szívesen árusítaná ki.

Egy kölcsönadás mindenesetre így is benne van a pakliban, ugyanis óriási luxus egy ekkora tehetséget padoztatni, főleg úgy, hogy Lewa érkezése előtt már megmutatta tudásának javát.