Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

Nem látott semmit, mégis előzött – baleset lett a vége

Fotó: BpiAutósok
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Egy idős hölgy a Fiat Pandájával elég kockázatos módját választotta az előzésnek, nem is sikerült megúszni ütközés nélkül.

A kamerás autó sofőrje Tinnye és Úny között autózott még december elsején a reggeli órákban, amikor egy bukkanó takarásából feltűnt egy előző autó, amelynek nem sikerült befejeznie a manőverét.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Szerencsére a vétlen autósnak volt annyi lélekjelenléte, hogy még időben lehúzódott a sávjában érkező autó elől, de a koccanást már így sem lehetett elkerülni – legalább a frontális karambolt sikerült.

A hölgy azt mondta, hogy nem látott semmit. Érdekes, hogy azért mégis előzött. A tükrök értek össze. Szerencsére minimális sérüléssel megúszta az autó. Betétlap írva lett” – írja a videó készítője.

Ez a helyzet ismét tökéletes példája annak, hogy nem csupán a kanyarban lehet beláthatatlan az út, hanem emelkedőknél is. Érdemes megfogadni a BpiAutósok tanácsát:

„Minden esetben tartsátok be az előzés legfőbb szabályát, miszerint meg kell róla győződnötök, hogy biztonságosan be fogjátok tudni fejezni a manővert” – írják.