Nem állt le a kínai gyártó, újabb fantasztikus mobilt mutattak be

Realme
not image

Kulcsár Péter

2021.április.22 - 23:04

Április 22-én jelenik meg Kínában a Realme vadonatúj okostelefonja, amely valószínűleg egy más márkajelzéssel Európában, így Magyarországon is hamarosan elérhető lesz.

A Realme Q3 modellszéria Pro kiadása tripla kamerarendszerrel érkezik, hátlapja pedig fluoreszkáló megvilágítást kapott, az alapverzió pedig szintén rengeteg ínyencséget tartogat számunkra.

A kínai gyártó hivatalos weboldalán közzétett fotók alapján a Realme Q3 oldalán egy szürke sávban helyezték el a “Dare to Leap” szlogent, ami különböző szögekből vizsgálva eltérő színekben pompázik. Ezt a színárnyalatot a Realme pszichedelikus szürkének nevezte el – számolt be róla a Playful Droid hírportál.

Ami a kamera specifikációit és elrendezését illeti, első ránézésre négy szenzorra gyanakodhatnánk, ám a negyedik kamera valójában csupán egy lencse formájú kör, melynek felületére az “AI” feliratot festették.

A fényképeken láthatjuk, hogy a főkamera mellett egy ultraszéles látószögű és egy makróegység kapott helyet, és bár a telefon dizájnja kísértetiesen hasonlít a Realme V13 5G kinézetére, a dekoratív köröcske különíti el a formavilágát a másik modelltől.

A Realme Q-sorozathoz tartozó készülékek többnyire nem szokták elhagyni a kínai piacot, más néven azonban eddig mindig kiadták őket külföldön is, ezért nem árt, ha figyelemmel követjük a hazai sajtót, hiszen Magyarországon akár már májusban feltűnhet az okostelefon.