Négyszeres válogatott labdarúgó állhat a Debrecen élére

TÉMÁK:
#DVSC #Labdarúgás
A DVSC játékosainak gólöröme a labdarúgó Magyar Kupa nyolcadik fordulójában játszott DEAC – DVSC mérkõzésen Debrecenben, a DEAC Sportcampusán 2021. február 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Ha Tímár Krisztián veszi át a DVSC irányítását, ő ülhet a kispadon a Honvéd elleni mérkőzésen.

A DVSC múlt szerdán 2-1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Kecskeméti TE ellen a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában, mely azt jelenti, hogy nem a Debrecen nem jutott be a tizenhat közé. Huszti Szabolcs, a klub edzője ezt követően ajánlotta fel lemondását.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Az MTK elleni bajnoki mérkőzésre Jeremiás Gergő mint megbízott edző és Dombi Tibor mint pályaedző készítette fel a csapatot.

A Nemzeti Sport információi szerint az egykori magyar válogatott védő, Tímár Krisztián lehet az NB I-ben szereplő Debrecen új edzője – számolt be az Origo

Ezzel kapcsolatban a Nemzeti Sport meg is kereste Tőzsér Dánielt, a klub sportigazgatóját, aki azt a tájékoztatást adta, hogy “a klub szerdán tartja szokásos sajtóóráját, ha addig is bármi tény lesz az új vezetőedző személyét illetően”, azt közölni fogják. 

Tímár Krisztián a Ferencvárosban, a Videotonban, Nyíregyházán és Siófokon is játszott, légiósként pedig Angliában is megfordult. A négyszeres válogatott védő 2015-ben vonult vissza a profi labdarúgástól.