Clouds
21 Budapest
Dollár
353,68 Ft
Euró
385,84 Ft
Font
432,36 Ft
Bitcoin
23,675 $

Négy ember életét vesztette egy lakástűzben Japánban

Fotó: Unsplash/Nejc Soklič
Ázsia
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi jelentések szerint a lakóházban keletkezett tűzben négy ember életét vesztette, négy másik pedig kritikus állapotban van.

A CNA japán tisztviselők közlésére hivatkozva jelentett arról, hogy a Japán nyugati részén fekvő Kobe városában egy lakóházban eddig ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek következtében négy ember életét vesztette, négy másikat pedig kritikus állapotban szállítottak kórházba.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A tűzoltókat hajnali fél kettő környékén riasztották a háromemeletes lakóépületben keletkezett tűz miatt, s bár gyorsan kiérkeztek a helyszínre, az oltási műveletek közepette négy holttestre bukkantak a lakásban.

Masatoshi Sumitani, a helyi tűzoltóság egyik tisztviselője megosztotta, a lakóépületből négy másik, 40 és 70 év közötti férfit szállítottak kórházba, akiknek jelenleg is kritikus az állapota.

A környékbeli lakók beszámolói szerint az épületben tartózkodók többsége feltehetően idő férfi volt, s úgy tudni, hogy az épület első emeletén található egyik lakásban keletkezett a tűz. A tűzoltóság közlése szerint még vasárnap megkezdik a tűz keletkezésének körülményeire vonatkozó vizsgálatot.