Négy ember majdnem belehalt a Pusztaszeri úton történt balesetbe

MTI/Lakatos Péter
not image

Kulcsár Péter

2021.június.18 - 13:22

Nagy sebességgel csapódott a Pusztaszeri úton egy kerítésbe egy autó, amely menet közben két nőt és két gyermeket elsodort.

A Metropol értesülései szerint egy barkácsbolt bejárata előtt pár méterre történt az incidens, amit a közelben lévő biztonsági kamera rögzített is. A Törökvész út irányából egy járdaszigeten át, valamint egy padot letarolva száguldott át egy autó.

A pad mellett két gyermek és két nő pihent, akik mit sem sejtettek arról, hogy egy gépjármű közeledik feléjük. Az autót vezető idős nő miután felhajtott a járdára, és elsodorta őket, nekicsapódott a Pusztaszeri út 93. kerítésének.

A felvétel végén látszik, ahogy a bolt tulajdonosa és fia is a kint lévők segítségére siet. Lapunk számára nyilatkozott is a férfi, Tóth László a Dr. Hause bolt tulajdonosa.

“A Törökvész út felől érkezett nagy sebességgel az idős hölgy, és egyszerűen kiesett a kezéből az irányítás, és kövér gázzal átjött ezen a középső sávon, fel a padkára, utána pedig levitte a padot. A padnál azért nem voltak sokan, mert oda tűzött a nap. Ha ez akkor történik, amikor itt már árnyék van, akkor itt olyan vértocsogás lett volna, hogy hihetetlen. Sokan ott álltak a buszmegállóban, az árnyékban” – nyilatkozta a lapnak Tóth László, az üzlet tulajdonosa.

Fotó: MTI/Lakatos Péter

“Én a fiammal voltam a kertben, és rohantam ki azonnal. Hallottuk a csattanást, de nem avatkoztunk közbe, mert akkor már rengetegen ott voltak. Az idős asszony azt mondta: nem működött a fék, valami műszaki hiba volt. Én viszont úgy láttam, hogy nagy sebességgel érkezett. Nagyon sokan meghalhattak volna” – tette hozzá.