Clouds
21 Budapest
Dollár
345,13 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
432,61 Ft
Bitcoin
26,899 $

Az Országos Mentőszolgálat figyelmeztetett: ne tegyük az öklünket a szánkba

Fotó: unsplash | illusztráció
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Évente előfordulnak hasonló esetek.

Meglehetősen bizarr esetről számolt be közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat, egy 30 év körüli férfi barátai ugyanis azzal hívták a mentőket, hogy társuk ökle beszorult a saját szájába.

Soron kívül Szoboszlai Dominikot berendelte a Lipcse vezetősége

Mint kiderült, a férfi fogadásból próbálta ki, hogy befér-e az ökle, amit sikerült is a szájába helyeznie, de kihúzni már nem tudta. Az első másodpercek vicces reakcióit követően aztán hamar a barátok szájára fagyott a mosoly.

A szerencsétlenül járt férfi ugyanis hiába próbálkozott, továbbra sem sikerült kivenni az öklét. A hidegvérét legalább sikerült megőriznie, így az orrán vett levegőt, amire szükség is volt, hiszen nem tudtak azonnal mentőt indítani érte.

Szerencsésen végződött az ügy

Mint az irányító kiderítette, a legközelebbi szájsebészeti szakrendelő viszont alig pár percre volt tőlük, így elindultak barátjukkal, így végül nem kellett mentőt hívni. Alig fél óra elteltével pedig már maga a sérült hívta vissza a mentőket, saját szavaival megköszönve a segítséget.

Emellett azt is megkérdezte, hogy “Ugye nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt ?”. A válasz sajnos nem volt, ugyanis a mentősök szinte évente találkoznak ilyen esettel.