Ne hagyd ki az Xbox One hétvégi ingyenes játékait!

not image

Kulcsár Péter

2020. május 9. - 11:30

A Microsoft bemutatta a legújabb játékokat, amelyek a Free Play Days eseménysorozat keretein belül vasárnap estig elérhetőek bárki számára.

Minden gaming webáruházban zajlanak az akciók, szinte fel sem tudjuk sorolni, mennyi játékot szerezhetünk be olcsóbban. Az Xbox felhasználói számára ezen felül a hétvégén egy igazán nagyvonalú ajánlattal állt elő a redmondi vállalat, ugyanis három game-et ingyenessé tettek vasárnap estig, később pedig jutányos áron megtarthatjuk őket.

Ha nem szeretnénk lemaradni az akcióról, akkor érdemes minél hamarabb ellátogatni az Xbox Store-ba, ahonnan letölthetjük a fantasztikus játékokat. Hogy pontosan melyikeket? Máris mutatjuk!

Dragon Ball FighterZ – 20.990 Ft helyett 5.245 Ft

A 2018-ban megjelent klasszikus verekedős játékban kapunk egy csomó új karaktert a DLC-ben, például Keflát és Goku egy másik változatát, valamint kipróbálhatjuk a Z Assist Select mechanikát és egy csomó más érdekességet is.

Az Arc System Works stúdió korábban olyan mesterműveket dobott piacra, mint a Granblue Fantasy: Versus és a Guilty Gear Strive. A Dragon Ball FighterZ szerepelni fog az idei Evolution Championship bajnokságon is, amely egy hagyományos e-sport rendezvény a verekedős gamerek számára.

PlayerUnknown’s Battlegrounds – 6.990 Ft helyett 1.745 Ft

Ki ne ismerné a battle royal játékok atyjának tartott PUBG-t? Aki még eddig nem hallott volna a 2017-es game-ről és szeretné átélni a műfaj egyik legnépszerűbb lövöldéjének izgalmait, az most vasárnapig teljesen bérmentve megteheti.

A recept nagyon egyszerű – egy nyitott világba kell leugranunk ejtőernyővel, majd a folyamatosan szűkülő körben kell túlélnünk; az nyer, aki a legvégén sértetlen marad. A játékot nemrég adták ki Stadiára, a fejlesztők többek között azt tervezik, hogy a PUBG a jövőben cross-platform támogatást kaphat, így együtt game-elhetnek majd a PC-sek és a konzolosok is.

Saints Row IV: Re-Elected – 3.990 Ft helyett 995 Ft

Akinek a GTA 5 őrültségei nem túl bizarrak, azoknak ajánljuk a Saints Row IV-et, amely szó szerint egy elmebajos, sokszor már primitív, de rendkívül vicces és szórakoztató élményt nyújthat az efféle humort kedvelők számára. Az alapjátékon kívül a csomag része az összes DLC a Gat out of Hell kivételével, amelyet külön vásárolhatunk meg. A game-nek ezt a változatát a minap adták ki Nintendo Switchre is. A Re-Elected verzióval 25 frissítés érkezett, többek között a Dubstep Gun (Remix) pack és még egy csomó más újdonság.

Közben kiderült, nem kell újra megvásárolnunk a játékainkat a next-gen konzolra:

https://liner.hu/ingyenesen-frissithetjuk-az-ea-jatekait-ps5-re-es-series-x-re/