Rengeteg kamu ruhát foglalt le a NAV

Fotó: Fotó: Nagy Ádám, az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója átadja a közszféra szervezetei közül az első helyezettnek járó elismerést a Nemzeti Adó-, és Vámhivatalt képviselő Szalavics Mariannak, a NAV Központi Irányítás főigazgatójának Az Év Felelős Foglalkoztatója díjak átadásán a Budapest Music Centerben 2021. november 23-án. A minőségi munkahelyek megteremtésében élenjáró vállalatokat hatodik alkalommal díjazták ebben az évben. MTI/Soós Lajos
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 18:53

A NAV komoly mennyiségben és értékben foglalt le hamis termékeket, amik már nem kerülhetnek forgalomba.

Hárommillió forint értékű hamis ruhát találtak a pénzügyőrök egy magyar rendszámú kocsiban, az M86-os autópályán – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

 A tájékoztatás szerint a NAV munkatársai az autópálya Vas megyei szakaszán ellenőrizték a járművet, amelynek csomag- és utasterében különféle márkajelzésű ruhákat, cipőket és egyéb kiegészítőket találtak.

Az előzetes szakértői vélemény alapján valamennyi termék hamisítvány. A szállítmányt lefoglalták és feljelentést tettek az ügyben – közölte a NAV.

(MTI)