Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Napos, de didergős keddre érdemes készülni

Fotó: Unsplash/Denys Nevozhai
Belföld
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha kedden jellemzően napos időre számíthatunk, a hőmérséklet akár mínusz 3 fok is lehet majd, így érdemes lesz rétegesen öltözködni.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az átmeneti felhőzetcsökkenést követően délutántól észak felől vastagabb felhők sodródnak fölénk, másutt több-kevesebb napsütés várható, északkeleten viszont végig felhős marad az idő.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Gyenge havazás, hószállingózás még lehet az utóbb említett részeken, majd főként az északi megyékben helyenként hózápor kialakulhat. Éjszaka az ország nagy részén kiderül az ég, erre lekésőbb az északkeleti harmadban kerül sor.

Kedden többnyire napos idő várható kevés felhővel, amelyek nagyobb számban a Tiszántúlon lehetnek. Számottevő csapadék nem valószínű. Estefelé délnyugat felől felhőzetnövekedés veszi kezdetét.

A nyugatias szél hétfőn még a Győr-Budapest-Szeged vonal mentén megerősödik, éjszaka viszont fokozatosan veszít erejéből a légmozgás. A szél a Bakonyban hordhatja a havat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -9 fok között várható, de a derült, hófödte részeken ennél jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -3 és +2 fok között valószínű.